Om

Mit navn er Carsten. Siden 2000 har jeg boet og arbejdet i Malaga. Min kone, Carmen, er  dommerfuldmægtig på domstolen i Malaga. Sammen har vi vores børn, Christian og Sofia.

Markedsøkonom med matematisk statistik
Jeg er uddannet markedsøkonom (= HD 1. del) med spansk og har praktisk og teoretisk erfaring inden for analyse, salg, markedsføring, mikro- og makroøkonomi og matematisk statistik.

Contacto.dk – siden 2005
I 2005 blev jeg selvstændig. Her indgik jeg 5-årig eksklusivaftale med Skandinaviens største ejendomsmægler i Sydspanien, hvor jeg varetog salg og projekter. Endvidere begyndte jeg at modtage forespørgsler på konsulentopgaver, og i 2008 etablerede jeg navnet og konceptet, Contacto.dk.

 

Contacto.dk -> dataZ4s.com
De seneste år har jeg foretaget stadigt flere opgaver relateret til big data, data-analyse, matematisk og statistisk programmering, og jeg har nu etableret freelance konsulent virksomheden dataZ4s.com (web på vej), hvorfra jeg foretager disse opgaver.

Med venlig hilsen

Carsten Grube
M: +34 616 71 29 85
carsten@contacto.dk
Skype: carsten.grube
Linkedin

 

Mine nuværende startup projekter:

Startup projekt for åbning af nutidig og demokratisk friskole i Malaga

 

malaga-hills_free2learn- Sprog: Spansk og engelsk
- Beskrivelse:Friskole/ -sted for børn, unge og deres familier. Et svar til World Economic Forums undersøgelse af verdens ‘Top 371′ virksomheder… hvilke evner efterspørges nu og i fremtiden af arbejdsmarkedet. Motiveret af mine to børn, af børn i verden, af ønsket for en (endnu bedre) fremtid for mennesket. Engelsk og spansk online pdf versioner.

 

 

 

Startup projekt af dataZ4s.com – Matematisk Statistisk Data Analyse

dataz4s-com_statistical-data-analysis- Sprog: Engelsk
- Beskrivelse: Stadigt stigende efterspørgsel på opgaver relateret til big data og dataanlyse og forkærligheden for matematisk statistik fik mig til at genopfrsike mit studie. Via selvstudie befinder jeg mig pt. omkring BSc-MSc niveau og forventer til april 2019 at tilbyde ydelserne. Udviklet min egen web, dataZ4s.com
- Eget startup projekt: Eget startup projekt baseret på teoretisk og praktisk erfaring og selvstudie.

Comments are closed.